ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden

Artikel 1
De op de website vermelde prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Betaling kan plaatsvinden door bankoverschrijving,  IDEAL of paypall.

Dreads and nature zal na ontvangst van uw bestelling en betaling de artikelen met 1-5 werkdagen uitleveren (mits op voorraad). De levertijd gaat in op het moment dat Dreads and nature de betaling heeft ontvangen. Zodra de bestelling verstuurd is, ontvangt u een email.


Artikel 2
Dreads and nature brengt verzendkosten in rekening.
Brievenbuspost bedraagt € 4,50 en pakketpost bedraagt € 6,95

Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van de goederen tijdens verzending. Uiteraard wordt de uiterste zorg besteed aan een goede verpakking van de artikelen.


Artikel 3
Na ontvangst van de order krijgt u een bevestiging van de bestelling per email.

Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Dreads and nature is bijgeschreven, verzenden wij de bestelde artikelen binnen 1 – 5 werkdagen.
Indien de bestelde artikelen niet binnen deze tijd bezorgd kunnen worden neemt Dreads and nature contact met u op via de email.


Artikel 4
Het is mogelijk om artikelen te retourneren binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling. Artikelen kunnen alleen retour genomen worden in de originele verpakking en als ze niet gebruikt of beschadigd zijn. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper. De retourzending moet vooraf per email worden gemeld bij: info@dreadsandnature.nl. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Dreads and nature zal de aankoopwaarde zo spoedig mogelijk na ontvangst van de retourzending terugbetalen.
Dreads and nature behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden.

Is uw bestelling beschadigd of incompleet aangekomen dient u dat dezelfde dag van ontvangst nog aan ons te melden.


Artikel 5
Deze website is in zijn geheel, inclusief de naamgeving, het ontwerp, de lay-out en de tekst auteursrechtelijk beschermt. Niets van deze website mag zonder toestemming van Dreads and nature worden gebruikt voor andere websites en/of voor andere doeleinden worden gebruikt.

 
Artikel 6
Dreads and nature geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door. Wij gebruiken alleen klantgegevens ten behoeve van het verwerken van de bestellingen en eigen gebruik.


Artikel 7
Bestellingen welke buiten schuld van Dreads and nature tijdens verzending zijn zoekgeraakt,
zullen niet worden vervangen of financieel vergoed. Deze maatregel geldt niet indien het
zoekraken aantoonbaar te wijten is aan nalatigheid van Dreads and nature.

Indien u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden, verzoeken wij u vriendelijk het vakje aan te vinken. Wij hopen dat u heel veel plezier beleefd met uw aankoop. Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen!

Scroll naar boven